За Five Stars Piano Bar.

 Казват, че всеки бар е уникален сам по себе си, поради неповторимата атмосфера, която се получава от общуването между клиентите на съотвения бар и неговия персонал. Щастливи сме, че за кратък период от време ние също успяхме да създадем такава неповторима атмосфера.

Благодарим на всички наши клиенти за доверието. Благодарим Ви за прекараните мигове с нас; за песните, изпяти с нас; за танците; за наздравиците; за усмивките; за приятелската атмосфера, която създавате. Ние искаме да ви подарим въможността да мечтаете и да се веселите безгрижно. Също така искаме да бъдем сцена за талантливите музиканти в България – всички те заслужават подкрепата ни и любовта ни. Заповядайте при нас, винаги ще Ви посрещаме с усмивка и интересна програма (музика на живо и известни Dj-и).

Five Stars Piano Bar

Пиано бар в Пазарджик

Забавление

Прекрасна музика,

стил, запомнящо се забавление и уют.

Очаква ме Ви всеки петък и събота от 23:00 часа до 06:00 часа, с интересна програма и много песни и танци.

Предишни Събития!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magn. Consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Адрес

Ул. Иван Вазов 8
 4400 Пазарджик

Всеки петък и събота

Очаква ме Ви от 23:00 часа до 06:00 часа, с интересна програма и много песни и танци.

Вдъхновен от голямата любов, от творческия дух, от женския ексцентризъм и от вниманието към детайла. Вдъхновение, което заразява и сплотява.

*С използването на формата за контакт, Вие изразъвате съгласие да обработваме личните Ви данни и да осъществим обратна връзка с Вас. Информация за начинът, по който обработваме данните Ви, можете да намерите в Политиката ни за конфиденциалност.